Bedrijfsinformatie     Verzekeringen     Hypotheken     Financieringen     Makelaardij     Nieuws     Contact

Financieringen

Of het nu gaat om de aanschaf van een auto, boot, meubelen of andere consumptieve bestedingen, u kunt bij ons terecht voor de financiering hiervan. Daarbij heeft u keus uit persoonlijke leningen of een doorlopend krediet, ieder met diverse rentepercentages (vaak afhankelijk van de hoogte van de lening) en aflosmogelijkheden.

Indien u een krediet wilt aanvragen, kunt u het reactieformulier gebruiken om een afspraak te maken. Wij berekenen daarna hoeveel u kunt lenen en hoe hoog de maandlasten daarbij zijn. 

Financierings vormen

Sparen kan op vele manieren. U spaart vooraf om het gewenste doel na verloop van tijd te bereiken. Het grote voordeel van deze methode is gelegen in het feit dat u geen verplichtingen aangaat en zelf bepaalt hoeveel u spaart, dit kan immers per maand verschillen. Tevens ontvangt u over het gespaarde kapitaal een bruto rentevergoeding, trekt u hierbij het percentage van de geldontwaarding af, dan blijft er meestal bitter weinig over van uw rendement. Tevens betaalt u 1,2% rendementsheffing over het gespaarde kapitaal. Het nadeel van deze methode is dat als u na verloop van tijd het gestelde doelkapitaal heeft bereikt het niet onwaarschijnlijk is dat de beoogde besteding b.v. een nieuwe auto of een verbouwing aanmerkelijk duurder is geworden tijdens uw spaarperiode.

Een andere manier is het sparen achteraf, u leent het bedrag benodigd voor de besteding en spaart achteraf het geleende bedrag plus rente. Het grote voordeel is hierbij, dat u direct over de besteding kunt beschikken, hetgeen u direct het gebruikersplezier oplevert en u loopt niet het risico dat de beoogde besteding alsmaar duurder wordt. Voorts zullen de lasten i.v.m. de geldontwaarding relatief lichter worden al naar gelang de looptijd van de leenovereenkomst. Het nadeel van deze methode is dat u hiervoor een bepaalde leenvergoeding verschuldigd bent, (rente en kosten). Tevens wordt u periodiek geconfronteerd met een vaste betaalverplichting, ook als het u financieel wat minder gaat.