Bedrijfsinformatie     Verzekeringen     Hypotheken     Financieringen     Makelaardij     Nieuws     Contact

Hypotheken

Voor de aankoop van uw droomhuis is veelal een hypothecaire lening nodig. Hypotheken zijn  er, net zoals woningen, in vele soorten en maten. Er is er sprake van een hele range aan rentevaste perioden, uiteenlopend van variabele rente tot 30 jaar vast. Een moderne hypotheek heeft de keuzemogelijkheid uit alle voorgaande elementen en is tevens afgestemd op de huidige fiscale wet. Daarnaast is het van belang dat de hypotheek, waar u veelal voor een lange tijd aan vast zit, flexibel is en zich aan uw levensomstandigheid aanpast.

Het uitgangspunt voor een hypotheekofferte zijn uw wensen. Na een inventariserend gesprek vragen wij diverse offertes aan bij verzekeringsmaatschappijen en banken. Deze worden op verschillende punten met elkaar vergeleken, want niet alleen de hoogte van de rente is belangrijk. 

Onze dienstverlening bij de bemiddeling in hypotheken gaat verder dan alleen het aanvragen van offertes. Wij begeleiden u tijdens het passeren van de akte bij de notaris, het kiezen van een makelaar voor taxatie van het onderpand en natuurlijk ook de verzekering van de woning als hij eenmaal aangekocht is.

Indien u vragen heeft over hypotheken, of een offerte wilt aanvragen, dan kunt u contact met ons opnemen via het reactieformulier elders op deze website.

 

 

 

 

 

er 

Hypotheek vormen

Op zich een eenvoudige constructie waarmee een lening wordt verkregen, waarbij de betreffende woning als onderpand dient. Tot zover vrij eenvoudig. Dat het kiezen van een juiste hypotheek voor een particulier zo moeilijk is, komt .....

Lees verder...