Bedrijfsinformatie     Verzekeringen     Hypotheken     Financieringen     Makelaardij     Nieuws     Contact

 

Verzekeringen

Ebbers BV is een volledig onafhankelijke assurantiekantoor en is dan ook niet gekoppeld aan financiële instellingen en verzekeraars. Dit betekent dat wij uit een grote
hoeveelheid aanbieders de voor u meest gunstige verzekering kunnen kiezen.

Wij bieden een totaalpakket van zowel leven- als schadeverzekeringen aan voor de particuliere- en zakelijke markt. Uiteraard bieden wij uitgebreide service met betrekking tot het beheer van uw portefeuille en de schadebehandeling. Door onze jarenlange ervaring kunt u bij ons met een gerust hart terecht voor een gedegen en objectief verzekeringsadvies. Aangezien voor verzekeringen een persoonlijk advies bij ons centraal staat, kunt u contact met ons opnemen via het reactieformulier op deze website.

Wat kunnen wij voor u betekenen

 Assurantiekantoor Ebbers is een kantoor van persoonlijke contacten. Onze voorkeur gaat uit naar het bij U thuis of bij ons op kantoor bespreken van uw belangen. Wij inventariseren zaken, en zullen vervolgens na uitvoerig zaken met U besproken te hebben een persoonlijke oplossing presenteren.

Wij proberen ons als het ware in te leven in uw persoonlijke situatie, onze stelregel is dat pas dan een correct financieel advies uitgebracht kan worden.

Nieuwsgierig bel een van onze medewerkers en maak een afspraak met Theo Ebbers of Vincent Duppen, en maak kennis met ons kantoor en de werkwijze welke wij nastreven, ons team zal U niet teleurstellen. Wij nodigen U uit ons te bellen 024-3971985.

Levensverzekeringen particulier

Levensverzekeringen zijn er in vele soorten, maar zijn op te delen in twee basisvormen, namelijk een polis die uitkeert bij overlijden of een die uitkeert bij in leven zijn op een bepaalde van te voren afgesproken d.....

Lees verder...


Schadeverzekeringen particulier

Voor u als particulier zijn tegenwoordig tal van verzekeringen beschikbaar, al of niet in pakketvorm. U kunt hierbij denken aan:
  • een autoverzekering (deze is zelfs wettelijk verplicht)
  • een verzekeri.....

    Lees verder...


Levensverzekeringen zakelijk

Zakelijke levensverzekeringen kunnen worden afgesloten als aanvullende arbeidsvoorwaarde, of als voorziening tussen vennoten. U dient hierbij te denken nabestaandenvoorzieningen of compagnonverzekeringen.

Om risi.....

Lees verder...


Schadeverzekeringen zakelijk

Indien u ondernemer, directeur of bestuurder van een vereniging bent, heeft u te maken met allerlei risico's, welke u zelf kunt dragen of wenst te verzekeren. Onder verzekerbare risico's ver.....

Lees verder...